HUD OCH SPA Logga svart bakgrund

Massage med spikmatta
 

MASSAGE MED SPIKMATTA
Först väntar en akupressurbehandling på spikmattan – akupressurmattan (kan jämföras vid en intensiv akupunkturbehandling utan nålar). Om så önskas får du under tiden en skön ansiktsmassage/huvudmassage. En idealisk och mycket avslappnande behandling för dig med mycket muskelspänningar eller för dig som har svårt att slappna av! (spikmattans effekter: Sätter igång blodcirkulationen. Får musklerna att slappna av. Lindrar stress, värk och stelhet mm.)


15 minuter Spikmatta + 30 minuter massage               470 kr
15 minuter Spikmatta + 45 minuter massage               570 kr
15 minuter Spikmatta + 60 minuter massage               670 krSvensk Spikmatta
Detta är den enda spikmattan som kan användas av alla, då det går att reglera hur mycket plastspikarna ska kännas. Man kan använda en T-shirt eller ett tunnare eller tjockare tyg. Detta innebär att även personer med fibromyalgi, reumatism, långvarig Whiplash etc. kan använda den och blir hjälpta.

Plastspikarna är 15 mm långa och därför behandlar denna Spikmatta musklerna på djupet. När du ligger på spikmattan ökar blodcirkulation och endorfiner frigörs. Du blir mjukare i musklerna och slappnar av. Plastspikarna är trubbade så de kan inte sticka hål på huden.

Spikmattan kan lindra ryggskott, diskbråck, träningsvärk, stelhet, ischias, stress, värk, sömnproblem, frusen skuldra och hjälper dig allmänt att slappna av.

Den passar även bra för dig som är väldigt smärtkänslig. Spikmattan är tillverkad i Sverige av återvinningsbar hudvänlig TPE-plast. Den Svenska Spikmattan är en svensk innovation, mönsterskyddad och CE-märkt. Användarhandledning medföljer produkten.

Du kan välja en spikmatta som riktar sig till just ditt problemområde eller en större för ryggen.