ANSIKTSKUR MED MARIA ÅKERBERGS 
Ekologiska produkter 

ECO DJUPRENGÖRANDE ANSIKTSKUR 60 min 700
Behandlingen inleds med rengöring. Efter det peelas huden och du får ligga i ånga som öppnar upp porerna. Sen utförs en hudanalys och portömning av huden. Efter de så får du en avkopplande ansiktsmassage och ansiktsmask. Behandlingen avslutas med att ett serum och ansiktskräm masseras in.

 

ECO C-VITAMINBEHANDLING
40 min 500
Kur på fem behandlingar 2200 

En C-vitaminbehandling kan göras året om. Den återuppbygger solskadad hud. Förebygger hudens åldrande och förbättrar hudens lyster och spänst. Den är också inflammationshämmande, vilket passar till exempel mild acne. En Energikick för trött hud!

Behandlingen inleds med rengöring och peeling av huden där döda hudceller avlägsnas. Därefter appliceeras ett speciellt serum med stabilt C-vitamin som masseras/slussas in i huden. Ovanpå appliceras sedan en vårdande och fuktgivande ansiktsmask. Behandlingen avslutas med att en ansiktskräm masseras in. 
Passar alla hudtyper, även känslig, men ej citrusallergiker. 
För bästa resultat rekommenderas en kur på fem behandlingar


 

ECO Ansiktskur
Utrensande med naturlig mjölksyra


En behandling för alla hudtyper. Behandlingen motverkar finnar, orenhud, pormasker och stora porer samtidigt som din hud får bättre lyster. Den stärker också collagenfibrerna i din hud så att åldersfläckar, rynkor och ärr minskar.
Behandlingen inleds med djuprengöring, därefter appliceras peeling med mjölksyra från sockerbeta. När peelingen har verkat appliceras lugnande och svalkande aloe vera. Både mjölksyra och aloe vera är cellförnyande. Avslutningsvis får du ett näringsrikt och vårdande ansiktsbalm.

För bästa resultat rekommenderas en kur:
Fem gånger AHA-behandling med ett besök per vecka. Efter uppehåll på fyra veckor bokar vi ett uppföljningsbesök då du erhåller Ansiktsbehandling på 30 min utan kostnad.

40 minuter                                            480 kr
Kur på fem behandlingar                    2100 kr

ECO Ansiktskur 
Behandlingen inleds med en rengöring av ansiktet sedan peelas huden. Efter det så får du en välgörande ansiktsmask. Behandlingen avslutas med att en kräm masseras in och du får ansiktsmassage. I behandlingen ingår även hårbottenmassage.

30 minuter                                        400 kr

 


ECO Massage med Ansiktskur
Behandlingen inleds med att du får massage på nacke, axlar, dekolletage och armar. Efter det får du en ansiktsbehandling med rengöring, peeling och en välgörande ansiktsmask.
Behandlingen avslutas med att en ansiktskräm masseras in.

60 minuter                                        695 kr

Massage med Ansiktskur
Behandlingen inleds med 60 minuter massage.
Efter massagen får du en ansiktsbehandling med rengöring, peeling och en välgörande ansiktsmask. Behandlingen avslutas med att en ansiktskräm masseras in. 

90 minuter                                         895 kr

Massage Örebro, Kroppsbehandlingar Örebro, Ansiktsbehandling Örebro, Vaxning, örebro, Byrnfärgning Örebro, Maria Åkerberg örebro, Exuviance Örebro, Koppningsmassage örebro, Fotvård Örebro

Massage Örebro, Kroppsbehandlingar Örebro, Ansiktsbehandling Örebro, Vaxning, örebro, Byrnfärgning Örebro, Maria Åkerberg örebro, Exuviance Örebro, Koppningsmassage örebro, Fotvård Örebro