F Ö T T E R

Glöm inte bort dina mest värdefulla verktyg. Bra för både män och kvinnor med torra, spuckna hälar, förhårdnader eller för alla som vill ha välvårdade fötter.
 

Req Lackgel är ett permanent proffisionellt lack som härdas i UV Ljus/LED Lampa och ger nageln en felfri och hållbar lackning med en otrolig glans i 3-4 veckor. Fördelen med permanent lack är att det torkar direkt så du riskerar inte att repa eller skada lacket efter din behandling. Perfekt då du ska på semester då lacket ska vara felfritt hela resan.


KLASSISK PEDIKYR ca 60 min | 650
Mjukgörande och avkopplande fotbad. Nagelklippning och filning, behandling av nagelband och borttagning av förhårdnader, sprickor. Avslutas med skön ben/fotmassage och lackning i valfri färg.

( Kan ej användas till friskvårdbidrag)

 


PEDIKYR  ca 45 min | 550
Mjukgörande och avkopplande fotbad. Nagelklippning och filning, behandling av nagelband och borttagning av förhårdnader och sprickor. Avslutas med skön ben/fotmassage.

( Kan ej användas till friskvårdsbidrag)


SKÖNA FÖTTER ca 45 min | 550                                                               FRISKVÅRD BEHANDLING
Mjukgörande och avkopplande fotbad. Skön peeling med AHA-syra, Papayaenzym och microkristaller, Fuktgivande lermask, härlig fot/benmassage med reflexoligi.
 


PEDIKYR  LACKGEL    ca 90 min | 850
Mjukgörande och avkopplande fotbad. Nagelklippning och filning, behandling av nagelband och borttagning av förhårdnader och sprickor.
Lackning i valfri färg med Permanent Lack som håller i 3-6 veckor.
Avslutas med skön ben/fotmassage
.

 


LACKGEL TÅNAGLAR ca 45 min | 550kr
Mjukgörande och avkopplande fotbad. Behandling för naglar och nagelband. Filning och polering. Lackning i valfri färg med Permanent Lack samt nagelbandsvård.

 


HAND OCH FOTLYX ca 150 min | 1195kr
Mini Manikyr samt Pedikyr med LackGel.
 

BORTAGNING PERMANENT LACK ca 45 min | 550kr
Mjukgörande och avkopplande fotbad. Upplösning av det permanenta lacket. Behandling för naglar och nagelband. Filning och polering. Lackning med stärkande lack från REQ samt nagelbandsvård.
(Vid återbesök tas det permanenta lacket bort kostnadsfritt)

Massage Örebro, Kroppsbehandlingar Örebro, Ansiktsbehandling Örebro, Vaxning, örebro, Byrnfärgning Örebro, Maria Åkerberg örebro, Exuviance Örebro, Koppningsmassage örebro, Fotvård Örebro