HUD OCH SPA Logga svart bakgrund

Fotvård / Pedikyr

Glöm inte bort dina mest värdefulla verktyg. Bra för både män och kvinnor med torra, spuckna hälar, förhårdnader eller för alla som vill ha välvårdade fötter.

Req Lackgel är ett permanent proffisionellt lack som härdas i UV Ljus/LED Lampa och ger nageln en felfri och hållbar lackning med en otrolig glans i 3-4 veckor. Fördelen med permanent lack är att det torkar direkt så du riskerar inte att repa eller skada lacket efter din behandling. Perfekt då du ska på semester då lacket ska vara felfritt hela resan.

 


PEDIKYR                                          ca 60 min | 650
Mjukgörande och avkopplande fotbad. Nagelklippning och filning, behandling av nagelband och borttagning av förhårdnader, sprickor. Avslutas med skön ben/fotmassage och lackning i valfri färg.
 


PEDIKYR                                             ca 45 min | 550
Mjukgörande och avkopplande fotbad. Nagelklippning och filning, behandling av nagelband och borttagning av förhårdnader och sprickor.
Avslutas med skön ben/fotmassage.
 


PEDIKYR  Permanent Lackning              
ca 90 min | 850

Mjukgörande och avkopplande fotbad. Nagelklippning och filning, behandling av nagelband och borttagning av förhårdnader och sprickor.
Lackning i valfri färg med Permanent Lack som håller i 3-6 veckor.
Avslutas med skön ben/fotmassage.
 


Permanent Lack tånaglar
ca 45 min | 550kr

Mjukgörande och avkopplande fotbad. Behandling för naglar och nagelband. Filning och polering. Lackning i valfri färg med Permanent Lack samt nagelbandsvård.


Borttagning Permanent Lack
ca 45 min | 550kr

Mjukgörande och avkopplande fotbad. Upplösning av det permanenta lacket. Behandling för naglar och nagelband. Filning och polering. Lackning med stärkande lack från REQ samt nagelbandsvård.
(Vid återbesök tas det permanenta lacket bort kostnadsfritt)

Vi kan ej ta emot friskvårdskuponger från Örebro kommun då de valt att ta bort fotvård som friskvård.
 

Massage Örebro, Kroppsbehandlingar Örebro, Ansiktsbehandling Örebro, Vaxning, örebro, Byrnfärgning Örebro, Maria Åkerberg örebro, Exuviance Örebro, Koppningsmassage örebro, Fotvård Örebro