Har du tagit corona vaccin ska du vänta 24 timmar innan du kommer på massagebehandling. 


TERAPEUTISK GRAVIDMASSAGE
 
Gravidmassage behandlar, förebygger och rehabiliterar på ett effektivt och skonsamt sätt de problem som är specifika för den gravida kroppen. 

Under massagen ökar blodcirkulationen, vätska och slaggprodukter forslas bort, spänningar släpper och du får en skön och avslappnande stund för dig själv. Massagen anpassar jag efter dina behov och önskemål.
Jag inleder varje behandling med att vi prata om ditt tillstånd innan och runt graviditeten.
Efter det gör jag ett antal tester för att se vilka muskler jag ska behandla för att lindra och förebygga värk i muskler och leder.
Jag avslutar behandlingen med att ge dig tips på olika övningar och stretch som kan hjälpa dig att underlätta din graviditet.  

Behandlingen sker på en speciell kudde utformad efter den gravida kroppen, med fördjupning för mage och bröst så du ska ligga så bekvämt som möjligt.
Du kan gå på massage under hela din graviditet.  

Jag kan hjälpa dig med problem som kan uppstå under graviditeten, såsom
-Svullnader i händer och fötter

-Värk i ländryggen
-Smärtor i övre delen av ryggen
-Gravidischias
-Huvudvärk
-Avslappning, minskad stress
-En stund för dig själv


60 min     750
90 min     1050

Klippkort Gravidmassage

Klippkort med 5 ggr och Du får 10% rabatt vid varje massage.

60 min                          3375       
90 min                          4725  

Gravidmassage med ansiktskur 
Behandlingen inleds med 60 minuter gravidmassage på de områden du vill focuser på. Exempelvis: axlar, nacke, rygg och säte.
Efter massagen får du en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmassage, en välgörande ansiktsmask, serum och ansiktskräm.

Kan vara bra att veta att du ligger på rygg under ansiktsbehandlingen
på ca 30min. 

90min 1050

Jag har utbildat mig till Terapeutisk gravidmassör genom Behandlingsteam John Carrier, som är den enda skolan i Sverige att utbilda certifierade gravidmassörer.

Massage örebro, Gravidmassage örebro, koppningsmassage Örebro, ansiktsbehandling örebro, kroppsbehandling örebro, vaxning örebro, Maria Åkerberg Örebro, Exuviance Örebro, Microneedling örebro,