HUD OCH SPA Logga svart bakgrund

Kroppsbehandling SPA

MARIA ÅKERBERG BODYSCRUB 
Du får en helkroppsscrub bestående av havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor. Behandlingen tar bort döda hudceller och förbättrar blodcirkulationen. Detta gör också att din solbränna håller längre. Behandlingen avslutas med att en kroppslotion masseras in.


45 minuter                                        470

MARIA ÅKERBERG- DETOX BODY TREATMENT 
En utrensande behandling för din hud och kropp med ingefära och lera. Behandlingen börjar med att din hud scrubas med en choklad scrud med ingefära. Efter det så appliceras en utrensande lera på kroppen som får verka. Behandlingen avslutas med att en kroppslotion masseras in. Behandlingen passar mycket bra vid fibromyalgi.

60 minuter                                        620 kr

MARIA ÅKERBERG- PAPAYA DREAM
Behandlingen börjar med att du blir inpackad i en varm pappaya pelling. Den löser varsamt upp döda hudceller och förbättrar blodcirkulationen och gör huden mjukare än någonsin. Under tiden de verkar så får du en ansiktsbehandling med papaya. Därefter scrubas din hud med en bodyscrub. Behandlingen avslutas med att en kroppslotion masseras in.

75 minuter                                          670 kr

MARIA ÅKERBERG LERINPACKNING
En kroppsinpackning som förbättrar blodcirkulationen och underhåller hudens egna förmåga att göra sig av med slaggprodukter. Under tiden som du ligger inpackad så får du en ansiktsbehandling med lermask. Behandlingen avslutas med att en kroppslotion masseras in.
Denna behandling rekommenderas ej om du är gravid.

75 minuter                                        670 kr

Massage Örebro, Kroppsbehandlingar Örebro, Ansiktsbehandling Örebro, Vaxning, örebro, Byrnfärgning Örebro, Maria Åkerberg örebro, Exuviance Örebro, Koppningsmassage örebro, Fotvård Örebro

MARIA ÅKERBERG HAND OCH FOT
Unna dina händer och fötter en avkopplande behandling.Dina händer packas in i en fuktgivande kräm. Under tiden som den verkar så får du fotmassage.Behandlingen avslutas med att dina
händer och armar masseras.

30 minuter                                        320 kr

CELLULITBEHANDLING
Celluliter som också kallas apelsinhud är de gropar som syns i huden. Bindväven runt fettcellerna blir stel samt tappar sin elasticitet med åren. Bindväv som drar ihop sig och dålig blodcirkulation är den huvudsakliga orsaken till att kroppen bildar cellulithud. Därför är koppning en mycket effektiv behandling som ökar blodcirkulationen, förbättrar hud strukturen och drar ut slaggprodukter ur huden samt stärker hudens motståndskraft mot yttre påfrestningar vilket då leder till minskade celluliter.
Det positiva resultatet börjar redan synas efter några behandlingar. Huden blir fastare och slätare. Stimulering av kollagen och elastin gör att huden får bättre lyster och blir tjockare.

För bästa resultat rekommenderar jag en kur på 10 behandlingar,1-2 ggr/vecka. Då får du även med en koppa så att du kan jobba själv tio minuter om dagen mellan behandlingar.

1 behandling                                   300 kr
10 behandlingar ink. koppa          2500 kr


Du bör ej göra cellulitbehandling om du har:
-Blödarsjukan
- Om du äter blodförtunnande
- Blodbrist
- Cancer
- Svåra hudproblem
- Är Gravida
- Åderbråck på benen