HUD OCH SPA Logga svart bakgrund

Microneedeling

1 behandling 1950.-
+ Du får med en Essence produkt från clinicare värde 635:-


Hur fungerar Microneedling?

Microneedling är en effektiv och säker behandlingsmetod som stimulerar hudens egen läkningsförmåga och bildandet av kollagen, elastin och hyaluronsyra.
Vi använder oss av en nåldyna med 12 st sterila engångsnålar som penetrerar hudytan ca 170 pulser per sekund på ett djup mellan 0,5- 1,2 mm, beroende på hudens tjocklek, känslighet och behandlingsområde. Nålsticken skapar mikrokanaler i huden och orsakar en kontrollerad skada i huden, som en naturlig reaktion på detta frisätts tillväxthormoner för att reparera skadan. Frisättningen av tillväxthormon leder till en ökad cellförnyelse och bildning av kollagen, elastin och hyaluronsyra. Mikrokanalerna som bildas i huden bidrar dessutom som kanaler där hyaluronsyra kan ta sig in och ge fukt till djupare hudlager i form av hyaluronsyraserum som används för att förstärka effekten av behandlingen. Bildningen av de kroppsegna fibrerna kollagen och elastin bidrar till att huden blir mer elastisk, stabil och plumpig. Kollagen och hyaluronsyra hjälper dessutom huden att bibehålla fukt. 
Vi ökar dessutom cirkulationen i huden vilket leder till större syresättning och näringsutbyte inifrån. Ökad cirkulation ger även huden ett klarare och piggare utseende med ökad lyster. 
 
Effekter av Microneedling:
- Anti-againg, hudföryngring
- Minskad porstorlek
- Minskning av ärrbildning
- Jämnare hudyta och hudton


 
Hur många behandlingar krävs det?

Rekommenderas som en kur på 3-6 behandlingar med ca 4-6 veckors mellanrum. Hur många behandlingar som krävs beror på vilket hudtillstånd du önskar jobba på och vilka resultat du önskar. Att utföra microneedling i kombination med kemisk peeling ger otroligt fina resultat på en åldrad hud men även på ärrbildningar då vi orsakar en ökning av cellförnyelsen samtidigt som den skadade gamla huden peelas bort och ger utrymme åt de nya friska hudcellerna.
För bästa resultat rekommenderas hembehandlingsprodukter för daglig påfyllning av hyaluronsyra och aktiva substanser. 
Tveka inte att höra av dig angående frågor hur en behandlingskur skulle se ut för just dig och din hud.

 
Efter behandlingen:
Vi använder alltid sterila engångsnålar och utför behandlingen med säkra och godkända redskap så du kan vara trygg med att inga komplikationer uppstår efter behandlingen. Efter en behandling kan huden få en rodnad som kan liknas vid solbränna eller ett hårt träningspass som kan hålla i sig ca 1-2 dygn. Det kan dessutom kännas varmt i huden och även sticka/svida lite under första dygnet. En viss blödning kan också uppstå under behandlingen och små sårskorpor kan därför bilas, viktigt att låta dessa läka ut av sig själva utan att pilla bort dem.
Rekomenderas också att avstå från träning samma dag som behandlingen, byta örngott och tvätta sminkborstarna för att undvika bakteriespridning i huden. 
 
 

RENGÖRING 299.-
Silky Foam Cleansing
är ett koncentrerat vegetabiliskt rengöringsskum, som lämpar sig för alla hudtyper, även torr och känslig hud. Det fina skum kommer mjukt och bekvämt att ta bort skräp, onödigt talg och makeup rester. Den innehåller flera mjukgörande element, som håller huden väl fuktad.

CLINICCARE
Ansiktvatten 295.-

gör detta genom att:
Rensar din hud, speciellt porerna från orenheter som din ansiktsrengöring kan ha missat. På så sätt eliminerar detta att det samlats smuts i porerna, vilket tydligt minskar deras storlek, hindrar dem från att utvidgas, och gör dem till en bättre kanal för penetration av de aktiva ingredienserna i dina efterföljande hudvårdsprodukter; och lugna irriterad hud och hjälper till att återställa hudens fuktbalans.
Vilket är en fördel som då också skyddar huden från oönskade brister som orsakats av irritation, torr hud, uttorkning och överdrivet fet, såsom finnar och akne, tidig uppkomst av rynkor, slapp hud ,matt - och äldre hy, och grov hudtextur.
Alla CLINICCARE hemvårds ansiktsvatten innehåller en hög koncentration av låg molekylär hyaluronsyra (2,0 % -3,0 %).

CLINICCARE Essence 495.- 
är extremt intensiva och lätta formler som tillför huden med en djup koncentration av fukt och näring. Eftersom CLINICCARE essence innehåller en markant högre koncentration av aktivämnen än de i en vanlig kräm eller fuktkräm, kan våra essence behandla  åldrande hud, akne, mörka fläckar och fina linjer, '
Genom att lägga till en CLINICCARE Essence till din dagliga hudvårdssystem (efter ansiktsvatten, innan serum/kräm eller moisturizer), kan du mer exakt och kraftfullt behandla underliggande skador. CLINICCARE har tre olika hemvårds essence för olika hudbekymmer .
Alla CLINICCARE hemvårds essence innehåller en hög koncentration av låg molekylär hyaluronsyra (1,0 % -2,0 %).

CLINICCARE Serum 495.-
tar fram hudens naturligt ungdomliga lyster och mjukhet. De har en fuktgivande och näringsrik formel, och är berikade med aktiva ingredienser, för att ge huden en intensiv och effektiv föryngring.
Oavsett om ditt mål är att skydda huden från torrhet och matthet; hålla huden välnärd och strålande mitt i din hektiska och stressiga livsstil; lindra hudproblem (acne m.m), bli av med pigment eller ojämn hudton; eller , minimera och fördröja uppkomsten av rynkor, hudförtunning och slapp hud, och andra tecken på hudens åldrande. CLINICCARE ger dig ett heltäckande skydd och vi erbjuder dig våra ansiktsserum vars positiva resultat är bevisade av tusentals användare.
Alla CLINICCARE hemvårds-serum innehåller en hög koncentration av låg molekylär hyaluronsyra (0,5 % -1,0 %).