K R O P P S B E H A N D L I N G

Ekologiska produkter från Maria Åkerberg

MARIA ÅKERBERG BODYSCRUB
ca 45 min 500

En helkroppsscrub bestående av havssalt,vegetabiliska och eteriska oljor.
Du får en helkroppsscrub bestående av havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor. Behandlingen tar bort döda hudceller och förbättrar blodcirkulationen. Detta gör också att din solbränna håller längre. Behandlingen avslutas med att en kroppslotion masseras in.


 

MARIA ÅKERBERG- DETOX BODY TREATMENT  ca 60 min 670
En utrensande behandling för din hud och kropp med ingefära och lera.
Behandlingen börjar med att din hud scrubas med en choklad scrud med ingefära. Efter det så appliceras en utrensande lera på kroppen som får verka. Behandlingen avslutas med att en kroppslotion masseras in. Behandlingen passar mycket bra vid fibromyalgi.


 

MARIA ÅKERBERG- PAPAYA DREAM ca 75 min 800
En dubbel skrubb för din hud
Behandlingen börjar med att du blir inpackad i en varm pappaya pelling. Den löser varsamt upp döda hudceller och förbättrar blodcirkulationen och gör huden mjukare än någonsin. Under tiden de verkar så får du en ansiktsbehandling med papaya. Därefter scrubas din hud med en bodyscrub. Behandlingen avslutas med att en kroppslotion masseras in.

 

MARIA ÅKERBERG LERINPACKNING ca 75 min 670
En kroppsinpackning som förbättrar blodcirkulationen och underhåller hudens egna förmåga att göra sig av med slaggprodukter.
Under tiden som du ligger inpackad i ler så får du en ansiktsbehandling med lermask. Behandlingen avslutas med att en kroppslotion masseras in.Denna behandling rekommenderas ej om du är gravid.

 
 

MARIA ÅKERBERG HAND OCH FOT ca 30 min 450
Spa dina händer och fötter
Unna dina händer och fötter en avkopplande behandling.Dina händer packas in i en fuktgivande kräm. Under tiden som den verkar så får du fotmassage.Behandlingen avslutas med att dina
händer och armar masseras.