Kontakta oss

Hud och spa
Hagagatan 17 703 40 Örebro
Telefon: 019-121258
E-post: info@hudochspa.com
Öppetider
Måndag-Fredag 10-18

 

Produkter


EXUVIANCE  – bevisat effektiva produkter
Exuviance hudvårdsprodukter är gjorda för den moderna människan som vill se verkliga resultat, utan att det är besvärligt eller kostar en förmögenhet. Alla Exuviance produkter passar så väl män som kvinnor som vill hålla sitt utseende fräscht längre. Produkterna är speciellt utvecklade för att även passa känslig hud.
Exuviance bevisat effektiva hudvårdsprodukter bygger på professorerna Dr.Eugene van Scott´s och Dr.RueyYu´s (Princeton, USA) världspatenterade produkter. Forskningen och utvecklingen bakom Exuviance har pågått i mer än 40 år. Detta är din trygghet. Du får ett resultat som är enastående och dessutom till ett mycket rimligt pris.
Exuviance tillverkas av Neostrata, ett dermatologiföretag med ”medicinsk” bas. 

EVY Technology

MARIA ÅKERBERG - svenskt ekologiskt och organiskt märke
Fettsyror och vitaminer - som kroppen behöver - saknas helt i mineraloljor och siliconer. Sedan 1995 har MARIA ÅKERBERG medvetet arbetat med att få ut detta budskap.Idag vet vi att huden tar upp allt det vi stryker på den, då känns det ganska självklart att enbart använda naturliga råvaror i hudvårdsprodukter - blotta tanken att smörja huden med mineralolja(utvinns ur råolja) och konstgjorda ämnen känns väldigt märklig.Vetskapen om de vegetabiliska och eteriska oljornas positiva inverkan på oss och vår miljö är drivkraften bakom MARIA ÅKERBERG.
I möjligaste mån erbjuds närproducerade, ekologiska och helt och hållet naturliga produkter.
Har du någon gång försökt läsa innehållsförteckningen på en produkt och tyckt att den är helt obegripligt? Du är inte ensam. Om man inte vet vad namnen eller beteckningarna betyder är det omöjligt att förstå och göra ett medvetet val.
På MARIA ÅKERBERG vill de att vi ska få veta vad som finns i förpackningen. Därför är alla ingredienser listade både i katalog och på förpackningen, med en utförlig information via hemsidan: www.dermanord.se och produktkatalogen. 
Även om en produkt sägs vara 100% naturlig behöver det inte betyda att den är bra. Vegetabiliska oljor som gjorts vattenlösliga känns igen på beteckningen Peg-.
Dessa oljor förekommer i cremer, lotioner, rengöringsoljor och badoljor som helt och hållet löser sig i vatten. Dessa så kallade etoxyerade (Peg-) oljor har behandlats med lösningmedel och rester av dessa finns alltid kvar i oljan.
Jämför debatten med bensin i lättmargarin och lösningsmedel i billig olivolja (olivrestolja)
Dessa etoxylerade oljor används inte i MARIA ÅKERBERG´s produkter. 
"Deepskin organics är ett helt nytt koncept. Deepskin är något som fungerar djupt ner i huden och ger all den näring huden behöver. Deepskin organics betyder att du får de allra bästa kvalitetsprodukterna, framtagna på ett rent och vetenskapligt sätt, av specialister inom området.
För mig är deepskin organics produkter som bygger på organiska råvaror.
Jag vill göra konsumenter mer kritiska genom ökad kunskap kring innehållet i hudvårdsprodukter,
Jag arbetar enbart med naturliga råvaror; kallpressade vetetabiliska - och eteriska oljor.
Naturens inneboende kraft är starkare än du kan ana /Maria Åkerberg"

CLINICARE


SVENSKA SPIKMATTAN
Tidigare kallad för 'Indisk Spikmatta' då den är tillverkad med en indisk spikmatta/fakirmatta som förebild. Detta är den enda spikmattan som kan användas av alla, då det går att reglera hur mycket plastspikarna ska kännas. Man kan använda en T-shirt eller ett tunnare eller tjockare tyg. Detta innebär att även personer med fibromyalgi, reumatism, långvarig Whiplash etc. kan använda den och blir hjälpta.
Plastspikarna är 15 mm långa och därför behandlar denna Spikmatta musklerna på djupet. När du ligger på spikmattan ökar blodcirkulation och endorfiner frigörs. Du blir mjukare i musklerna och slappnar av. Plastspikarna är trubbade så de kan inte sticka hål på huden.
Spikmattan kan lindra ryggskott, diskbråck, träningsvärk, stelhet, ischias, stress, värk, sömnproblem, frusen skuldra och hjälper dig allmänt att slappna av.
Den passar även bra för dig som är väldigt smärtkänslig. Spikmattan är tillverkad i Sverige av återvinningsbar hudvänlig TPE-plast. Den Svenska Spikmattan är en svensk innovation, mönsterskyddad och CE-märkt. Användarhandledning medföljer produkten.
(spikmattans effekter: Sätter igång blodcirkulationen. Får musklerna att slappna av. Lindrar stress, värk och stelhet mm.)

Behandling av
Rygg, skuldror, axlar och nacke
Stuss och ben
Vader och fötter

Livskvalitet för hela familjen
Lindrar värk och stelhet
Minskar stress och spänning
Hjälp vid ryggskott, whiplash, träningsvärk, huvudvärk m.m.
Får dig att komma ned i varv
Bättre sömn och "power nap"
Avslappning och återhämtning
Ökar blodcirkulationen
Känner dig piggare och gladare