Malin 
- Aukt. Hudterapeut och SPAterapeut.

Jag heter Malin och driver skönhetsalongen HUD OCH SPA.

Vid tidig ålder började jag intressera mig för skönhet och välmående och det har bara vuxit. 2004 utbildade jag mig till Auktoriserad Hudterapeut. Jag gick i Stockholm på International Beauty School of Sweden AB. Jag har både arbetat på Loka brunn och Spa huset. 2012 startade jag HUD OCH SPA men har drivit eget företag sedan 2005. Jag är medlem i SEYF, Svenska Estetikers Yrkesförbund.

Sara 
- Aukt. Hudterapeut och SPAterapeut med Cidesco examen.

Jag har sedan unga år varit intresserad av skönhet, hälsa och friskvård. 
Att jobba med människor och vara omhändertagande har alltid legat mig varmt om hjärtat. Därför utbildade jag mig till hudterapeut på Gilda Skolan 2006-2007. Jag är Auktoriserad hudterapeut via SHR med Cidesco examen.
Jag har tidigare arbetat på Loka Brunn samt Spa Huset.

Med min utbildning och tidigare erfarenheter förstår jag vad en välmående hud behöver. För att uppnå en frisk hud behövs rekommenderade produkter för din hud, kontinuerliga ansiktsbehandlingar men även god kost, motion och vila. En balanserad hud bygger på en balanserad kropp och själ. 


 

Emma 
- C
ertifierad Massör och SPA-Terapeut
Jag heter Emma och är utbildad massör och spa-terapeut.Jag har jobbat med massage, spa och träning sedan 2010 och har haft eget företag sedan 2012. Jag har tidigare jobbat som gyminstruktör och massör på ett gym i Örebro
och även haft ett eget spa tidigare.   
Jag är certifierad massör med Axelsons gymnastiska institut och utbildad spaterapeut med kerstin Florian. 
Jag är medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund.
 

loading...