FOTBEHANDLING
 

Glöm inte bort dina mest värdefulla verktyg. Bra för både män och kvinnor med torra, spuckna hälar, förhårdnader eller för alla som vill ha välvårdade fötter.

Du kan använda din friskvård till samtliga fotbehandlingar, dock får du lägga till 100 kronor för lackning av tånaglarna.
 


PEDIKYR  ca 45 min | 595                                                                             
Mjukgörande och avkopplande fotbad. Nagelklippning och filning, behandling av nagelband och borttagning av förhårdnader och sprickor. Avslutas med skön ben/fotmassage.
 


KLASSISK PEDIKYR ca 60 min | 695                                                           
Mjukgörande och avkopplande fotbad. Nagelklippning och filning, behandling av nagelband och borttagning av förhårdnader, sprickor. Avslutas med skön ben/fotmassage och lackning i valfri färg.

 


SKÖNA FÖTTER ca 45 min | 595                                                               
Mjukgörande och avkopplande fotbad. Skön peeling med AHA-syra, Papayaenzym och microkristaller, Fuktgivande lermask, härlig fot/benmassage.
 

Req Lackgel är ett permanent proffisionellt lack som härdas i UV Ljus/LED Lampa och ger nageln en felfri och hållbar lackning med en otrolig glans i 3-4 veckor. Fördelen med permanent lack är att det torkar direkt så du riskerar inte att repa eller skada lacket efter din behandling. Perfekt då du ska på semester då lacket ska vara felfritt hela resan.


PEDIKYR  LACKGEL    ca 90 min | 895
Mjukgörande och avkopplande fotbad. Nagelklippning och filning, behandling av nagelband och borttagning av förhårdnader och sprickor.
Lackning i valfri färg med Permanent Lack som håller i 3-6 veckor.
Avslutas med skön ben/fotmassage
.

 


LACKGEL TÅNAGLAR ca 45 min | 595
Mjukgörande och avkopplande fotbad. Behandling för naglar och nagelband. Filning och polering. Lackning i valfri färg med Permanent Lack samt nagelbandsvård.

 


HAND OCH FOTLYX ca 150 min | 1295
Mini Manikyr samt Pedikyr med LackGel.
 

BORTAGNING PERMANENT LACK ca 45 min | 595
Mjukgörande och avkopplande fotbad. Upplösning av det permanenta lacket. Behandling för naglar och nagelband. Filning och polering. Lackning med stärkande lack från REQ samt nagelbandsvård.
(Vid återbesök tas det permanenta lacket bort kostnadsfritt)

Massage Örebro, Kroppsbehandlingar Örebro, Ansiktsbehandling Örebro, Vaxning, örebro, Byrnfärgning Örebro, Maria Åkerberg örebro, Exuviance Örebro, Koppningsmassage örebro, Fotvård Örebro